مصرف روغن حیوانی گوسفندی موجب جهش ژن در زنان باردار می شود

روغن حیوانی گوسفندی نامی است که به چربی بدست آمده از رسوبات مختلف حیوانات خاص در وضعیت سلامتی مناسب داده می شود. چربی ها و روغن های حیوانی مواد لیپیدی هستند که از حیوانات به دست می آیند.

از نظر فیزیکی، روغن ها در دمای اتاق مایع و چربی ها جامد هستند. از نظر شیمیایی، چربی ها و روغن ها از تری گلیسیرید تشکیل شده اند. اگرچه بسیاری از قسمت ها و ترشحات حیوانی می توانند روغن تولید کنند.

اما در عمل تجاری، روغن عمدتاً از بافت به دست آمده از حیوانات دامی مانند خوک، مرغ و گاو استخراج می شود. محصولات لبنی مانند پنیر، کره و شیر نیز چربی حیوانی دارند. برخی از مواد مانند چربی غاز دارای نقطه دود بالاتری نسبت به سایر چربی های حیوانی هستند، اما همچنان از بسیاری از روغن های گیاهی مانند روغن زیتون یا روغن آووکادو کمتر هستند.

در محصولات گوشتی مصرفی در ایالات متحده، بقایای حیوانی به عنوان چربی حیوانی طبقه بندی می شوند که اندازه ذرات جامد استخوان بیشتر از سه درصد، محتوای پروتئین کمتر از چهارده درصد، و محصول حاوی بیش از سه درصد باشد.

چربی های حیوانی معمولاً به عنوان بخشی از رژیم غذایی غربی به شکل نیمه جامد خود، یا به صورت شیر، کره، گوشت خوک، شملتز و چکه، یا بیشتر به عنوان پرکننده در گوشت، غذای حیوانات خانگی و محصولات فست فود خانگی مصرف می شوند.

صنعتی محصولات لبنی ترشحات حیوانی هستند که حاوی سطوح مختلفی از آب، روغن، چربی و سلول های حیوانی از سیستم گردش خون و لنفاوی مانند خون و غدد پستانی هستند. در تغذیه انسان، این چربی ها با مشکلات قلبی عروقی مرتبط هستند.

اما نمی توان همه آنها را به یک اندازه مضر دانست زیرا در ترکیب، اشباع و نسبت سیس ترانس متفاوت است. به طور کلی، به دلیل اشباع بیشتر، آنها نسبت به روغن ها جامدتر به نظر می رسند. در تغذیه حیوانات معمولاً در مخلوط های تکنولوژیکی از پیش ساخته شده استفاده می شود.