لواشک ترش با سس می تواند تشنگی شما را برطرف کند

میر انبه تیمار شده روی سینی های آلومینیومی به ابعاد 25.5 × 13 سانتی متر و عمق 2 سانتی متر قرار داده شد و در دمای C و رطوبت نسبی 15 درصد در خشک کن کابینتی خشک شد.

هیدروکلوئیدهای اضافه شده باعث کاهش سرعت خشک شدن در طی 2 ساعت اولیه شدند اما بعداً اثر معنی داری نداشتند. پوشپا و همکاران همچنین اثر ترکیب آرد سویای بدون چربی را برای پردازش لواشک ترش با سس غنی شده از نظر تغذیه با خشک کردن در مایکروویو ارزیابی کرد.

آرد سویای بدون چربی بوداده با محتوای پروتئین 51.8 درصد و پودر شیر بدون چربی به نسبت 1:1 به تفاله انبه اضافه شد. غلظت های 10٪، 15٪، 20٪ و 25٪. آنها مخلوط تیمار شده را در هر غلظت تا C به مدت 15 دقیقه حرارت دادند.

و سپس مخلوط را در خشک کن مایکروویو خشک کردند. خشک کردن در سطوح مختلف توان ( وزن بر گرم نمونه) با چرخه توان 30 ثانیه روشن و 30 ثانیه خاموش انجام شد.

به ترتیب، تا زمانی که نمونه به رطوبت 12-15٪ برسد.آنها مشخص کردند که چرم انبه حاوی 4.5 درصد پودر شیر بدون چربی و 4.5 درصد ساکارز برای شرکت کنندگان حسی قابل قبول ترین بود.

در تحقیقی دیگر، گوجرال و برار اثر هیدروکلوئیدها را بر سینتیک کم آبی، رنگ و بافت چرم انبه مطالعه کردند. آنها چرم انبه را با گذراندن خمیر انبه از یک خمیر تهیه کردند تا کل مواد جامد 14.3 درصد بدست آید.

پالپ به مدت 5 دقیقه در دمای C بلانچ شد و سپس سرد شد. متابی سولفات پتاسیم (0.2٪ وزنی بر وزن) در طول خنک شدن اضافه شد. شکر (20%) برای افزایش شیرینی و کل مواد جامد محلول به آن اضافه شد. هیدروکلوئیدها نیز به خمیر انبه اضافه شد.