تاریخچه و مصرف برنج هندی در کشور های آسیایی

برنج یکی از مهم ترین و قدیمی ترین مواد غذایی اصلی هند و سایر کشورهای آسیایی است.

از نظر تاریخی، رژیم غذایی هندی سرشار از کربوهیدرات است و 60 تا 70 درصد از کل کالری را تشکیل می دهد.

غلات همچنان جزء اصلی رژیم غذایی هند پارچه کرپ هستند.

و در بسیاری از مناطق هند، برنج منبع اصلی و اصلی کربوهیدرات در رژیم غذایی است.

با این حال، امروزه به دلیل ظهور تکنولوژی مدرن آسیاب که عملکرد برنج سر را بهبود می بخشد، برنج دستکوب شده به طور گسترده ای با برنج آسیاب شده (صیقل داده شده) جایگزین شده است.

در این فرآیند آسیاب، برنج قهوه ای آسیاب می شود تا لایه سبوس پارچه برای کت شلوار زنانه جدا شود تا برنج سفید صیقلی (دانه تصفیه شده) تولید شود که فاقد سبوس، اجزای جوانه است و فقط حاوی آندوسپرم نشاسته ای است.

یک مطالعه اخیر نشان داده است که ساکنان جنوب شهری هند تقریباً نیمی از کالری خود را از مصرف غلات برنج پاکستانی تصفیه شده به دست می آورند.

برنج قهوه ای در مقایسه با برنج کاملا صیقلی یا سفید حاوی نسبت های بیشتری از فیبر غذایی، پلی فنل ها، γ-اوریزانول، ویتامین های B و مواد معدنی است.

بیشتر این مواد مغذی مفید برای سلامتی در لایه های محیطی هسته برنج متمرکز شده اند و بلوک سقفی در طی صیقل دادن حذف می شوند.

نشان داده شده است که غذاهای غلات کامل باعث بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر و بروز دیابت نوع 2 می شوند.

  • منابع:
    1. Nutritional and sensory profile of two Indian rice varieties with different degrees of polishing
  • تبلیغات: 
    1. روغن کنجد سبب افزایش رشد قد شما می شود!
    2. مردی تخمه را بجای چای در قوری ریخت!
    3. ریش تراشی که می تواند تنه درخت را قطع کند!
    4. حادثه دلخراش رفتن کودکی درون ماشین ظرفشویی حین کار!