استفاده از قهوه استارباکس شیشه ای در پرورش موجودات تک سلولی آزمایشگاهی

بسته به شرایط استخراج قهوه استارباکس شیشه ای، درصدهای وزنی مختلفی از قهوه مصرف شده را می توان به دست آورد. این بقایای بی ارزش معمولاً به سادگی در سطل های زباله دور ریخته می شود و در نهایت به محل های دفن زباله فرستاده می شود.

اولین کسانی بودند که نوشیدنی های موکا را مورد مطالعه قرار دادند و تنها محققینی بودند که تا آنجا که می دانیم قهوه ترک را مطالعه کردند.

این مطالعه در مقایسه با سه حالت آماده‌سازی نوشیدنی، یعنی ترکی، فیلتر شده و موکا، دامنه وسیعی داشت. با این حال، هیچ داده‌ای برای نوشیدنی‌های فیلتر شده و موکا ارائه نشد و تنها تحلیل‌های متمایز ارائه شد.

قهوه

از تکنیک استخراج SPME برای شناسایی 36 ترکیب فرار در ترکیبات قهوه عربیکا و قهوه روبوستا استفاده شد. کروماتوگرام بخش های فرار نوشیدنی ترکی و پودر قهوه را نشان می دهد.

شرایط شستشوی کروماتوگرافی یکسان نبود، اما از همان روش استخراج استفاده شد که امکان مقایسه کیفی را فراهم کرد. از 36 ترکیب شناسایی شده در پودر قهوه، تنها هفت ترکیب در نوشیدنی قهوه ترک یافت شد.

[پیریدین، 2-فورانومتانول، 5-متیل-فوران کربوکسی آلدئید، 2-فورانومتانول استات، فنل، 2-هیدروکسی-3-متیل-2-سیکلوپنتانون. * و 3-هیدروکسی-3-متیل پیران-4(4H)-one]. سیگنال‌های 5-متیل-فورانکربوکسی‌آلدئید و 2-فورانومتانول استات برای قهوه ترک کمتر بود، در حالی که سیگنال‌های فنل و 3-هیدروکسی-3-متیل‌پیران-4-(4H)-one شدت بیشتری را برای نوشیدنی نشان دادند.

همچنین مشخص شد که بخش فرار قهوه ترک سرشار از اسیدهای کربوکسیلیک (اسیدهای استیک، پروپانوئیک، پنتانوئیک و هگزادکانوئیک) و سایر ترکیبات قطبی مانند کافئین است که تأیید می کند که ترکیبات با قطبیت بالا به طور موثرتری استخراج می شوند.