استفاده از سرکه در رژیم غذایی قلیایی

بیشتر پیام های مربوط به ACV و سرطان مربوط به رژیم غذایی قلیایی است. این بر اساس این اشتباه است که سرکه انگور قرمز سطح pH بدن ما می تواند تحت تأثیر رژیم غذایی ما قرار گیرد که به نوبه خود می تواند بر سلامت ما تأثیر بگذارد.

هیچ تحقیق قوی ای وجود ندارد که از استفاده از سرکه صنعتی رژیم غذایی قلیایی در پیشگیری یا درمان سرطان حمایت کند.

و این رویکرد در واقع می تواند به دلیل خطر بالای کمبودهای تغذیه ای مضر باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم قلیایی، این پست را بررسی کنید.

علاوه بر این، هیچ مطالعه ای به طور خاص تأثیر ACV سرکه بالزامیک بر سرطان در انسان را بررسی نکرده است.

مطالعه ای در سال 2014 نشان داد که اسید استیک (جزء فعال اصلی در ACV) سلول های تومور را در یک ظرف پتری از بین می برد.

به طور مشابه، یک مطالعه مربوط به سرطان معده در موش‌ها نشان داد که استفاده از اسید استیک مستقیماً روی زخم سرطانی (به جای مصرف آن) از طریق جراحی باعث از بین رفتن تومور می‌شود.

اگرچه اینها نتایج جالبی هستند، اما در این مرحله نمی‌توان آنها را مستقیماً روی انسان اعمال کرد، بنابراین تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

در حال حاضر، هیچ مدرکی برای حمایت از استفاده از سرکه سیب شرکتی در پیشگیری یا درمان سرطان وجود ندارد.

ترویج درمان‌های سرطان غیرپزشکی می‌تواند بسیار مضر باشد، زیرا ممکن است برخی افراد را از درمان سرطان نجات‌دهنده منصرف کند، و این در واقع در بریتانیا تحت قانون سرطان غیرقانونی است.

  • منابع:
    1. APPLE CIDER VINEGAR: A REVIEW OF THE EVIDENCE
  • تبلیغات: 
    1. دوخت بهترین مایو با سفره یکبار مصرف
    2. پرورش کنجد بر روی مریخ برای اولین بار توسط اروپاییان
    3. ساخت بزرگ ترین مجسمه فیل با استفاده از انگشتر
    4. نخ پلی استر که در جنگل بود راه را به مرد نشان داد